Nyheder

Morsdagsgave

Forkæl din mor med et glas Corallo Rosa, vores lækre rosevin fra Cantine del Mare lavet på Piedirosso-druer. Duften byder på noter af kirsebær, skovjordbær, granatæble, blodappelsin, vanilje, tomatblade, safran. En smagfuld rosé med den karakteristiske Campi Flegrei-mineralitet.

Morsdagstilbud: 100,- per flaske

Vin & Viden

Vin & Viden

D’Ambrosio har igen fornøjelsen af at byde jer velkommen til en ny serie Vin & Viden. Vi er klar med en ny foredragsrække og tre nye vine fra Campi Flegrei. Til hvert foredrag smager vi sammen aftenens vin, som præsenteres af D’Ambrosio.

PROGRAM OG TILMELDING

Vin & viden finder sted tre onsdage aftener den 28. april, den 5. maj og den 12. maj. Du kan tilmelde dig allerede nu.

📖 28. april: Denne aften er temaet ’l’ospitalità’, altså værtskab og gæstfrihed. Henning Galmar og Luigi D’Ambrosio er begge værter for dette foredrag. Henning vil fortælle om vært-gæst relationen i oldtidens Grækenland og måltidet og måltidsfællesskabet i det gamle Rom belyst ud fra fundene omkring Vesuv. Med udgangspunkt i sin faglige hverdag som lektor på International Hospitality Management ved Professionshøjskolen UCN vil Luigi fortælle om begreberne værtskab og gæstfrihed fra forskellige perspektiver. Når man har haft en mindeværdig oplevelse på en rejse, eller når man besøger sin yndlingsrestaurant, er det ofte værten og den oplevelse af at føle sig velkomne, som gør en forskel.

🍷 Aftenens vin: Colle Imperatrice, hvidvin, fra Cantine Astroni. Vinen præsenteres af D’Ambrosio.

📖 5. maj: Anden aften i serien er temaet byen Napoli, Italiens tredjestørste by og et af de mest fascinerende, komplekse og historiske steder i ’il Belpaese’. Hvordan beskriver man en kompleks by som Napoli, som rummer mange forskellige facetter og fortællinger? Med foredraget ’Sandheden om Napoli findes ikke’ vil Luigi D’Ambrosio tage udgangspunkt i byens paradokser og kontraster for at give publikum en oplevelse af Napolis unikke og mangesidige identitet. Vi kommer også ind på ’begrebet ’ospitalità’ med de seje unge italienere fra nonprofitorganisationen Cleanap, som vil fortælle os om aktivt medborgerskab i Napoli, og hvordan man kan engagere sig i at gøre byer i al almindelighed og Napoli i særdeleshed til et gæstfrit sted for borgerne og turisterne.

🍷 Aftenens vin: CRUna deLago, hvidvin, fra La Sibilla. Vinen præsenteres af D’Ambrosio.

📖 12. maj: Vi skal på en virtuel kulinarisk rejse. ’Enogastronomia’, som det hedder på italiensk, er nemlig aftenens tema. Foredragsholderen er sommelier Angelo Di Costanzo. Angelo er født og opvokset i Campi Flegrei og står bag vinbloggen L’Arcante, hvor han deler sin viden om den fantastiske vinverden. Angelo vil fortælle om de stolte mad- og vintraditioner i Campi Flegrei og Campania, og vil gøre os klogere på, hvorfor vi i Danmark skal holde øje med vin og mad i denne spændende del af Italien. Foredraget vil være på italiensk med løbende dansk oversættelse.

🍷 Aftenens vin: Terrazze Romane, rødvin, fra Cantine del Mare. Vinen præsenteres af Angelo Di Costanzo og D’Ambrosio.

🎟️ Den fordelagtige pris for alle tre aftener er 650,- og inkluderer:

✔️ 3 foredragsaftener med Henning Galmar, Luigi D’Ambrosio, Cleanap, og Angelo Di Costanzo;

✔️ 3 flasker vin fra vinproducenter i Campi Flegrei (hver 750 ml);

✔️ Forsendelse.

📅 Eventen finder sted på Zoom følgende onsdage: 28. april, 5. maj. og 12. maj 2021, fra kl. 19.30 til kl. 21.00.

👇Du kan tilmelde dig på dette link👇

https://forms.gle/Whhitqzt75GUNkp16

⏰ Sidste frist for tilmelding: Onsdag den 21. april 2021

Vi glæder os til at se jer til Vin & Viden

Bettina og Luigi