Nyheder

Vinsmagning for Nykredit den 29. oktober

I går aftes havde vi fornøjelsen af at holde vinsmagning for Nykredit i Aalborg.

Det var en hyggelig og dejlig oplevelse at kunne præsentere et udvalg af vores vine fra Cantine del Mare, Cantine Astroni og La Sibilla og ikke mindst fortælle om de spændende ’brændende markers’ unikke historie og landskab.

Har du også lyst til en vinsmagning? Tag endelig fat i os.

Verdensdagen for pasta

den 25. oktober er verdensdagen for pasta. Mærkedagen blev lanceret af International Pasta Organization (IPO), som netop blev etableret i Italien den 25. oktober 2005. Italienerne er verdens største pastaforbrugere med 23,5 KG pasta per capita om året og den italienske pastaret par excellence er uden tvivl spaghetti al pomodoro. I den napolitanske aristokrat Ippolito Cavalcantis opskriftsbog ”Cucina teorica-pratica” (det teoretiske-praktiske køkken) fra 1837 finder vi den første opskrift på spaghetti al pomodoro.

En ægte napolitansk ret skal naturligvis ledsages af et lokalt glas vin. Prøv vores vine til din spaghetti al pomodoro. Vi anbefaler Piedirosso fra La Sibilla,Terrazze Romane fra Cantine del Mare eller Colle Rotondella fra Cantine Astroni.

Kan være et billede af udendørs og tekst

God efterårsferie

Vi ønsker vores dejlige kunder en afslappende efterårsferie 🍂🍁
Vi holder ferielukket til og med onsdag den 20. oktober, men vi er klar til at betjene jer igen med fornyet energi fra torsdag den 21. oktober 🥂🍷