Marsiliano
Vinhuset La Sibillas Marsiliano er en type vin, der kræver vilje til at løbe en risiko; en vilje til at fremstille en mere kompleks vin og på samme tid satse på en mere enkel og munter vin, der kan nydes sammen med lækre smagfulde retter og i godt selskab.
Vinhus: Cantine La Sibilla
Vin: Campania IGT
Druesort: Marsigliese 80%; Olivella, Annarella, Calabrese, Piedirosso Campi Flegrei 20%
Jordbund: Af vulkansk oprindelse med aske og lapiller
Vinmarkens eksponering: Sydvest
Høst: Manuelt
Fremstilling: Gæring under kontrolleret temperatur og forfinet i barriques i 1 år, i stålfade i 1 år dernæst 2 år på flaske
Årlig produktion: 4.000 flasker
Egenskaber:
Farve: Flot og strålende farve som modne kirsebær;
Duft: Frugt i alkohol, kakao, tobak, aromatiske urter, eukalyptus og blommer;
Smag: Fyldig med afsluttende noter af lakrids. Der er en fin balance mellem de forskellige smagsindtryk.
Serveringsforslag: Rødt kød, lammekød, ost, krydrede retter samt vildt
Serveringstemperatur: 16°-18° – vinen skal åbnes min. 30 minutter inden servering
Pris: 195,- Ved køb af hele kasser gives der 10% rabat