Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for D’Ambrosio

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra D’Ambrosio.
Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og D’Ambrosio som sælger.

Hos D’Ambrosio kan du betale via bankoverførsel eller MobilePay. Husk at angive fakturanummer.

Priser:
Alle priser på varer hos D’Ambrosio er inkl. moms.

Fragt og levering:
Vores normale leveringstid er 3-4 dage. Varerne leveres normalt i tidsrummet 07.00 – 17.00. Der kan IKKE aftales levering på fast klokkeslæt eller i et bestemt tidsrum.

Bemærk ved levering på privat adresse:
Det er vigtigt at sikre, at fragtmanden kan komme til at aflevere dine varer. Vi anbefaler derfor, at du i forbindelse med bestillingen udfylder en alternativ leveringsadresse eller præcist giver besked om, hvor varerne må stilles på din adresse, selv om ingen træffes hjemme. F.eks. i kælderskakt, i garage/carport, hos nabo el. lign.. Bemærk dog, at dette sker på eget ansvar. Derfor er levering på alternativ adresse at foretrække, f. eks din arbejdsplads el. lign.

Det fragtgebyr som du betaler ved bestilling, dækker kun én levering, så vær meget omhyggelig med at udfylde afsnittet om levering. Du betaler udelukkende kun vores udgift til fragtmanden. Ved ordrer over 2.000 kr. inkl. moms pålægges der ikke fragt. Bemærk at nedenstående priser udelukkende gælder i Danmark, dog undtaget ikke-brofaste øer.

Fragtpriser:
1 –   12 flasker kr.    90,00 ekskl. moms
13 flasker eller derover kr.  100,00 inkl. moms

Ved køb over kr. 2.000 inkl. moms fragtfri levering.

Bemærk, at ovenstående er beregnet ved flasker af 75 cl.

Ingen levering på danske ikke-brofaste øer. Vi påtager os IKKE at levere til udlandet, Færøerne og Grønland.

Afhentning:
Såfremt du ønsker at afhente varer direkte hos os kan dette også aftales.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt af D’Ambrosio overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra D’Ambrosio skal påberåbes i rimelig tid, dog inden for 48 timer. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du da rette henvendelse til D’Ambrosio hurtigst muligt.


Fortrydelsesret:
D’Ambrosio yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer.
Du har pligt til at returnere varen i samme stand, mængde og uåbnet, som den er modtaget. Varen skal returneres i forsvarlig emballage samt med oplysninger om ordre- og fakturanummer. Kontakt D’Ambrosio på telefon 42534456 inden afsendelse.